Betaalinformatie

Bezig met laden...

U kunt bij TOP-Koepel betalen middels: een bankoverschrijving, Visa Card, Mastercard.of via Mister Cash. 

Hoe werkt Mister Cash?

U rekent af in een omgeving van uw eigen vertrouwde bank. U kunt Bancontact/Mister Cash gebruiken zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Banken die Mister Cash ondersteunen zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

  1.  U selecteert Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.
  2.  Er wordt gevraagd om uw kaartnummer en vervaldatum in te voeren.
  3.  Daarna wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van uw bank. Hier bevestigt u de aankoop.
  4.  U met een bevestiging van uw betaling en uw product wordt zo spoedig mogelijk geleverd.

 

Betalen via een bankoverschrijving

Bij een bankoverschrijving ontvangt u het bedrag en betaalgegevens via mail. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra TOP-Koepel uw betaling heeft ontvangen. De BIC code is RABONL2U.


 

Betalen met Mastercard en VISA-card

U kunt met iedere masterdacard en visacard bij TOP-Koepel betalen. Hiertoe hebben wij een overeenkomst afgesloten met de toezichthoudende instantie (Paysquare). Dat geeft u nog meer zekerheid op een goede service bij TOP-Koepel. Concreet betekend dat: een veilige betaalomgeving, fatsoenlijke leveringsvoorwaarden, en ook... Aflevergarantie en Aankoopverzekering  (lees meer Mastercard) (lees meer VISA card)

 Hoe werkt het?

Om uw bestelling af te rekenen, kiest u voor de door u gewenste card. 

Online betalen werkt als volgt: u vult in op de betaalpagina van de site: het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) vervolgens gebruikt u uw pincode om de transactie af te ronden.

Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met Mastercard / VISAcard?

Ja. TOP-Koepel krijgt ca 2% kosten doorberekend om deze betaalmogelijkheid aan u te kunnen bieden. Gezien onze laagste prijs garantie zijn wij helaas genoodzaakt om deze kosten aan u door te berekenen. (Ook bij ons moet de kachel roken...)

Waar zie ik dat er betaald is?

Op de website van uw bank of ICS kunt u inloggen op uw persoonlijke beveiligde omgeving. Hier kunt u na enige tijd de afgeschreven bedragen terugzien.