Lichtkoepel set

Bezig met laden...

  Licht-Koepels.be heeft complete lichtkoepelsets samengesteld. Deze sets bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige lichtkoepel. U kunt kiezen uit vierkante en ronde lichtkoepelsets die geschikt zijn voor bewoonde ruimtes.

  Uw lichtkoepelset uitbreiden

  U kunt uw set in de webshop uitbreiden of veranderen. Zo kunt u verschillende maten selecteren of extra anti-inbraakmaatregelen treffen. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

  Met vragen kunt u ons altijd bellen. Onze mensen staan u graag telefonisch te woord.

  Laagste prijsgarantie

  Bouw-handel.nl geeft op het volledige assortiment een laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders een lagere prijs voor hetzelfde product, dan geven wij u een korting van het verschil + 10%.

  Hoge kwaliteit lichtkoepels

  Onze lichtkoepels en opstanden zijn uitgebreid en onafhankelijk getest en voldoen aan de geldende normen en eisen zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Al onze koepels hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. maatvoering dagmaten lichtkoepels

  De maat voor uw lichtkoepelset bepalen

  Wij gebruiken op onze site dagmaten in cm De dagmaat is de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. Deze kunt u berekenen door de maat van de sparing in uw dak op te meten en daar 20 cm vanaf te trekken (in het geval van een H15 opstand is dit 25 cm). De buitenmaat van de koepel is altijd de dagmaat plus 16 cm. Dus als het gat in uw dak 120 bij 120 cm is heeft u een koepel en opstand met dagmaat 100 bij 100 cm nodig en is de buitenmaat van de koepel 116 cm bij 116 cm.

   

  Mocht u geen opstand nodig hebben gaat u dan naar losse koepels