Dakbetreding set

Bezig met laden...
  Van hoog naar laag sorteren

  7 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  7 producten

  Een dakbetreding set kunt u gebruiken voor toegang tot uw dak. De koepel kan tot 90 graden worden opengezet met uitzetters en met behulp van een trap kunt u dan uw dak bereiken.

   

  Standaard uitvoering


  Wij hebben een aantal sets samengesteld die geschikt zijn voor toepassing in bewoonde ruimtes. Standaard bevatten deze sets een dubbelwandige lichtkoepel van  acrylaat en een AVP dakbetredingunit (AVP raam en opstand) uitgevoerd met klink en glijders. De scharnieren worden op de lange zijde gemonteerd. Alle onderdelen zijn dan ook los verkrijgbaar bij losse onderdelen. Onze mensen staan u graag telefonisch te woord om u hierbij te helpen.

   

  Dakbetredingen van groter formaat zijn alleen in aluminium te verkrijgen 


  Grotere dakbetredingen (rechthoekig vanaf 75 x175cm en vierkant vanaf 120x120cm) verkopen wij alleen met een aluminium verzwaard raamwerk in verband met de sterkte van dit materiaal. Een AVP raam is voor grotere maten te instabiel.

  Als u kiest voor een grote dakbetreding loopt u wel meer kans op condensvorming. Dit is het gevolg van het materiaal (op aluminium kan condensvorming voorkomen) en het grotere oppervlak van de dakbetreding zelf. Met een dakbetreding van een kleiner formaat heeft u hier hier geen last van.