Bezig met laden...

Fakro dakbetreding lichtkoepel DRC-C(M) P2

Daktoetredingsraam met lichtkoepel in helder (C) of opaal (M) polycarbonaat met UV-oppervlaktebescherming en te combineren met de buitenzonwering AMZ/C Z-Wave, die een efficiënte bescherming tegen opwarming biedt, alsook met een handbediend verduisteringsrolgordijn ARF/D.

De opengaande vleugel opent zich tot 80°. Dankzij de gasdrukveren wordt het openen en sluiten vergemakkelijkt en blijft de vleugel in de open positie staan. Een anti-slip strip op de opstandflens zorgt voor een veilige toegang tot het platte dak

 

Constructie
Het raamkader is identiek in de opbouw bij beide versies. In de DRF versie wordt de beglazing gelijmd volgens de modernste technieken waardoor het platdakraam een hoge duurzaamheid en esthetiek heeft. De buitenste glaslaag heeft de oppervlakte van het hele raamkader. Het profiel van het platdakraam is opgebouwd uit deels gerecycled meercellig PVC. De binnenkamers zijn opgevuld met polystyreen, wat de isolatiewaardes van het product verbeterd. Daarnaast kan er voor verschillende binnen- en buitenzonweringen gekozen worden, om extra bescherming tegen opwarming van de binnenruimte te bieden.

Beglazing
Het daktoetredingsraam DRG is voorzien van veiligheidsglas, 2-voudige P2 beglazing. Het buitenste glas is 4mm dik gehard glas en het binnenglas is gelamineerd en voorzien van een inbraakwerende coating met klasse P2A. Mocht het glas breken, dan versplinterd het in hele kleine glasdelen die op de gelamineerde coating blijven kleven. De isolatiewaarde van het hele dakraam bedraagt 1,0 W/m²K (volgens EN14351-1).

Bediening
Het daktoetredingsraam wordt bediend met een bedieningsstang die aan de binnenzijde van het raam geplaatst isover de gehele breedte van het raam. De opengaande vleugel opent zich tot 80°. Dankzij de gasdrukveren wordt het openen en sluiten vergemakkelijkt en blijft de vleugel in de open positie staan.
 

Extra opties


Binnen- en buitenzonwering
De structuur van het platdakraam laat toe om zowel binnen- als buitenzonwering toe te passen. De buitenzonwering beschermt de binnenruimte tegen oververhitting en de binnenzonwering beschermt de binnenruimte tegen een overmaat aan zonlicht en vormt tevens een decoratief element.

Platdakopstand XRD, groendak
Het daktoetredingsraam kan verhoogd gemonteerd worden met de XRD platdakopstand. De opstand maakt het mogelijk de platdaksystemen type DRF en/of DRC 15 cm hoger ten opzicht van het dakvlak te positioneren. Indien meer hoogte nodig is, kunnen de opstanden ook op elkaar geplaatst worden. Deze oplossing is ontwikkeld voor de toepassing van platdaksystemen in bijvoorbeeld terras- of tuindaken.

 

Montagevideo DRC daktoetredingsraam

Fakro dakbetreding lichtkoepel DRC-C(M) P2
€ 1.184,72 € 979,11
* = verplichte optie

€ 1.184,72 € 979,11
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345
  • 10 jaar garantie

afmetingen bolvormige daktoetredingbolvormige lichtkoepel doorsnede

vlakke lichtkoepel maatoverzichtdoorsnede afwerking vlakke lichtkoepel

Uw raam: 0,88 W/m²K

Ug glass: 1,1 W/m²K

Glaspakket: 4HS-14-33.2T

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard en voorzien van easy-to-clean coating

Binnenruit: gelamineerd en inbraakwerend klasse P2A

Afdichtingsrubbers: 1

Montage hellingshoek: 0 - 15 °

Het kozijn is gemaakt van veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen in de kleur wit. PVC absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette en zwembad).