Bezig met laden...

Fakro vlakke lichtkoepel elektrisch ventilerend DEG P2

De lichtkoepel met vlak glas verandert de ruimte onder het platte dak in een oase van licht en heeft een strakke en stijlvolle uitstraling. Het product beschikt over een goede isolatiewaarde van Uw= 0,92 W/m2 K, waarmee het zeer geschikt is voor toepassing op moderne, hedendaagse platte daken, zoals een aan- of uitbouw, met een hoge isolatiewaarde. De geïsoleerdeopstand van PVC en het glas worden als een kant-en-klare oplossing geleverd. Ideaal voor een snelle en makkelijke montage in het platte dak. U heeft nauwelijks omkijken naar het raam en geniet, dankzij het geïntegreerde vlakke glas, van het uitzicht.

 • Bedien de lichtkoepel met vlak glas handmatig of elektrisch. Ook leverbaar in een vaste uitvoering.
 • De opstand (15 cm hoog) met raamvleugel is opgebouwd vanuit een PVC-meerkamerprofiel dat in het profiel is geïsoleerden aan de binnenzijde wit van kleur is.
 • Het PVC-profiel absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Uitstekend geschikt voor ruimten waar langdurig vocht aanwezig is, zoals badkamers en keukens.
 • Combineer het met de honeycomb plissé APF/D, het verduisterend rolgordijn ARF/D (max. afmeting 140x140 cm) of deARF/D Z-Wave (max. afmeting 120x120 cm). Bediening van de ARF/D Z-Wave is mogelijk in zowel open als gesloten standvan het raam.
 • Montage mogelijk in een dakhelling van 2-15° (voor DMG en DEG aflopend naar de opengaande zijde).
 

Montagevideo DEG lichtkoepel met vlak glas (elektrisch)

U dient de afstandsbediening apart erbij te bestellen (zie de gerelateerde producten).

€ 1.197,25 € 989,46
* = verplichte optie

€ 1.197,25 € 989,46
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345
 • 10 jaar garantie

afmetingen platdakraamvlakke lichtkoepel doorsnede

vlakke lichtkoepel maatoverzichtdoorsnede afwerking vlakke lichtkoepel

platdakraam afmetingen

Uw raam: 0,92 W/m²K

Ug glass: 1,1 W/m²K

Glaspakket: 4 -15-33.2 (2- voudig)

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard

Binnenruit: gelamineerd

Afdichtingsrubbers: 1

Geluidswerendheid Rw: nnb

Montage hellingshoek: 2 - 15 °

Het kozijn is gemaakt van veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen in de kleur wit. PVC absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette en zwembad).